Leverantörer

tikkurila

Tikkurila förser konsumenter, proffs och industrin med användarvänliga och miljöanpassade lösningar som skyddar och förskönar. Tikkurila är en stark, regional aktör som siktar på att vara det ledande färgföretaget i Skandinavien, östra Europa och Ryssland.
Kort sagt vår viktigaste samarbetspartner för ytbehandling av metall med höga krav på resultat.

sherwin
Sherwin-Williams är med sina internationellt erkända ytbehandlingssystem för träindustrin och med sitt åtagande att hjälpa kunden att växa, utvecklas och lyckas en viktig samarbetspartner för oss.
Man har i över 145 år haft branschens förtroende och ständigt utvecklat ytbehandling.

savotech

Savotech erbjuder Sveriges bredaste limsortiment. Allt från möbler, båtar och flygplan till limträproduktion. Tillsammans har vi lång erfarenhet och spetskompetens av limapplikationer, problemlösning och utveckling inom den träbearbetande industrin. Kunskapen om de olika parametrarna som styr hållfastheten i en limfog är helt avgörande inför valet av rätt lim och för att säkerhetsställa en produktion med optimal produktivitet. Vi kan tillsammans med dig som kund skräddarsy totallösningar med lim- och blandningsutrustningar.

axalta

Axalta Coating Systems har det mest omfattande utbudet av pulverteknologier inom branschen. Ett mångsidigt sortiment av högkvalitativa, värmehärdande och termoplastiska pulverfärger är framtaget och tillverkat över hela Europa i inredningssyfte och för funktionella användningsområden inom lackindustrin.

alfort

Alfort & Cronholm utvecklar, tillverkar och marknadsför varumärkena Arena, Konkret, Mäster, Nitor och Scandborst De representerar även ett antal internationella varumärken, med 100 år bakom sig vårdar de såväl en tradition och ett kunnande som en vilja att alltid vara framsynta. Vi är stolta över att ha en sådan komplett samarbetspartner för kvalitetstillbehör som tape, penslar, verktyg och mycket mer, som ger våra kunder möjlighet till kvalitet i sin produktion .

Mirka Scandinavia AB förser de flesta sektorer på den nordiska marknaden med högkvalitativa slipverktyg och konceptlösningar. Mirka har  myntat uttrycket dammfri slipning och har i hög grad
bidragit till en väsentligt förbättrad arbetsmiljö.

Mirka en ledande leverantör av slipmaterial.