Leverantörer

tikkurila

Tikkurila

… förser konsumenter, proffs och industrin med användarvänliga och miljöanpassade lösningar som skyddar och förskönar. Tikkurila är en stark, regional aktör som siktar på att vara det ledande färgföretaget i Skandinavien, östra Europa och Ryssland.
Kort sagt vår viktigaste samarbetspartner för ytbehandling av metall med höga krav på resultat.

sherwin
Sherwin-Williams

… är med sina internationellt erkända ytbehandlingssystem för träindustrin och med sitt åtagande att hjälpa kunden att växa, utvecklas och lyckas en viktig samarbetspartner för oss.
Man har i över 145 år haft branschens förtroende och ständigt utvecklat ytbehandling.

axalta

Axalta Coating Systems

… har det mest omfattande utbudet av pulverteknologier inom branschen. Ett mångsidigt sortiment av högkvalitativa, värmehärdande och termoplastiska pulverfärger är framtaget och tillverkat över hela Europa i inredningssyfte och för funktionella användningsområden inom lackindustrin.

Mirka Scandinavia AB

… förser de flesta sektorer på den nordiska marknaden med högkvalitativa slipverktyg och konceptlösningar. Mirka har  myntat uttrycket dammfri slipning och har i hög grad
bidragit till en väsentligt förbättrad arbetsmiljö.

Mirka en ledande leverantör av slipmaterial.

Kiilto Industrilim

Tillsammans med våra kunder vill vi skapa nya lösningar, starkare kompetens och framgångsrik verksamhet inom konstruktion, renovering och industriella lim applikationer. Vårt gemensamma mål är ett hållbart slutresultat av hög kvalitet som står tidens test. Detta mål tjänas genom att lyssna, interagera och dela vår kunskap med kunderna. Vårt partnerskapslöfte utgör en del av den expertis som våra kunder kan lita på.