Om Syntema Norr

Bred produktkunskap och stort tekniskt kunnande

Syntema Norr är en komplett färgleverantör med lång erfarenhet. Denna långa erfarenhet har gett oss en bred produktkunskap och ett stort tekniskt kunnande. Och vi vet att våra kunder gillar den personliga service vi ger dem!

Idag är vi en naturlig samarbetspartner åt den ytbehandlande industrin, främst inom trä och metall. Vi är en komplett leverantör med produkter för industriell ytbehandling, från färg till maskiner, sprutor
och tillbehör.

Vi tror på tajta samarbeten med våra kunder, där vi genom en nära dialog sätter oss in i deras verksamheter. Vi vet vilka produkter våra kunder behöver och vi ger dem kunskap och verktyg att hantera dem på rätt sätt.

Att samarbeta med Syntema Norr innebär en problemfri vardag.

Vi har resurserna att hjälpa dig

Produkter från kända leverantörer

Alla industriföretag strävar efter en problemfri produktion, utan onödiga driftstopp och osäkerhet kring de produkter som används. Basen i vår verksamhet är att leverera färg och all tänkbar utrustning, rådgivning och ren konsulthjälp. På Syntema Norr finns ett stort personligt engagemang, en betydande produktkunskap och ett brett tjänsteutbud. När du samarbetar med oss får du den där lilla extra servicen av tekniskt utbildad personal.

Våra responstider är korta och vi ställer upp i alla lägen. Alla våra produkter kommer från kända leverantörer och i dialog med både leverantörer och dig som kund ser vi till att du alltid har den modernaste teknologin. På vår anläggning har vi en egen tekniker som bland annat servar och reparerar pump- och sprututrustning.

Vi bryter också färg och lagerhåller ett stort antal artiklar för snabb leverans.

Från beställning till leverans

Vi hjälper dig från beställning till leverans. Och eftersom vi är en komplett leverantör finns vi kvar även efter att vi levererat varorna.
Vi erbjuder också olika finansieringslösningar vid utrustningsinvesteringar. Välj den finansiering som passar dig bäst – leasing eller avbetalning.

När vi säljer en produkt till dig vill vi också vara säkra på att du använder produkten på rätt sätt. En viktig del i vårt arbete är att finnas tillhands, på telefon eller ute hos kunden. Våra säljare är tekniker och rådgivare med bred kunskap, som innebär att du får ut max av vårt material.

utbildingUtbildning

Vi utbildar våra kunder i produkterna och i handhavande av dem. Vi erbjuder utbildningar i härdplast och personligt skydd. Utbildningar
är både teoretiska och praktiska och är en kvalitetssäkring.
På vårt stora lager har vi reservdelar, förbrukningsvaror och färg. Vi finns nära dig och levererar varje dag till hela övre Norrland, det ger dig möjlighet till en problemfri produktion.

spruetaEn unik totalservice på sprutor och pumpar

Ett bra exempel på det helhetstänkande vi erbjuder är vår service på pumpar. Vi erbjuder allt från försäljning till service. I vårt produktutbud finns ett brett sortiment av el- och luftdrivna pumpar. Tack vare vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt teknik för just din verksamhet och tillhandahåller därefter installation och service.

Tecknar du ett serviceavtal med oss gör vi förebyggande serviceunderhåll.

Men du kan också lämna in din maskin och tillbehör till oss för akuta reparationer. Och naturligtvis gäller vår service inte bara på pumpar!

Ett brett sortiment med allt du behöver

Vi är en komplett industrileverantör som erbjuder miljövänliga produkter från välkända leverantörer. Hos oss hittar du färg, industrilim, pulverfärg, blästerutrustning, personskydd och förbrukningsmaterial. Vi anpassar sortimentet efter våra kunder och är i många fall länken mellan kunden och produktleverantören.

Hos oss hittar du alltid det senaste på marknaden och får ordentlig produktutbildning av vår kunniga personal.